Fabrication of novel gas sensor material for future electronic nose - Tan Kar Wei, 1991-; Fauzan Khairi Che Harun; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bharu Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015