Smartphone-based sign language recognition - Cheok, Ming Jin, 1991- , author; Zaid Omar; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015