Network traffic stream classificstiom on hardware- software nettpga platfrom - Tey, Seng Rou, 1992-, author; Nadzir Muhammad Marsono, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015