Penentuan arah kiblat menggunakan alat GPS handheld [electronic resource] - Maizura Mazlan, 1992-; Mohamad Saupi Che Awang, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016