Stabilizing platform for handheld device [electronic resource] - Muhammad Alif Asyraf Mohd. Radzuan., 1992- , author; Salinda Buyamin (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015