Smart renewable energy management system - Nasrin Amri, 1992-; Kamaludin Mohamad Yusof; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015