Penilaian atribut kepentingan dan prestasi pusat membeli belah di Kuala Lumpur [electronic resource] - Muhammad Ainall Syafiq Ahmad, 1991-; Hairul Nizam Ismail, supervisor (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015