Corak pergerakan linear pelancong hotel bajet di dalam kawasan tapak warisan dunia (UNESCO) Melaka [electronic resource] - Nadhirah Nordin; Amran Hamzah; Fakulti Alam Bina (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015