Koleksi gambar Perpustakaan UTM Februari 2015 - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan; Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia. Unit Pembangunan & Pengurusan Multimedia (2015)
-- Senarai kandungan -- 1. Bicara Karya Guide to Business Success of Khadijah pada 25 Februari 2015 -- 2. Hari Keluarga UTM 'Keluarga Bahagia UTM Ceria' pada 28 Februari 2015 -- 3. Latihan Kursus E-EPSA pada 4 Februari 2015 -- 4. Lawatan ke Muzium Johor Lama pada 18 Februari 2015 -- 5. Majlis Jamuan Kesyukuran Ketua Pustakawan pada 17 Februari 2015 -- 6. Mesyuarat Staf Bahagian Pembangunan Sumber pada 8 Februari 2015 -- 7. Projek Gambar Studio Pustakawan 25 Februari 2015 -- 8. Sesi Perkongsian Ilmu Konvensyen Kumpulan Inovatif & Kreatif Perpustakaan Peringkat Kebangsaan pada 25 Februari 2015