Pengurusan tanah rizab menggunakan sistem i-star bagi jabatan kerajaan meraih pendapatan [electronic resource] - Fathiah Khalidah Khalid, 1992-, author (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016