Long term sea level rise trend in Malaysia using tide gauges - Abdul Hadi Kamaruddin 1992- 632356; Ami Hassan Md. Din, supervisor 224595; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016