Microcontroller based multi-function activity tracker for athletes - Tareef Alsatti , author; Rabia Bakhteri, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015