Criminal profiling on android phone forensic - Vigneswaran Vaithishparan, 1986-, author; Azizah Abd. Manaf, supervisor; Sekolah Informatiks Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Thesis (Sarjana Sains (Jaminan Maklumat))-Universiti Teknologi Malaysia, 2015