Kesesuaian ciri-ciri harta tanah small office home ofice daripada persepsi golongan sasaran [electronic resource] - Fitriyah Razali, 1993-, author; Dzurllkanian @ Zulkarnaian Daud, supervisor; Fakulti Geoinformasi Dan Harta Tanah (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016