Prospek dan cabaran bagi mengekalkan status tanah rizab melayu pada abad ke-21 - Nurnabihah Zulkapar, 1992-; Tan Liat Choon; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016