PRIVACY PROTECTION SCHEME FOR RFID TAGS USING DUAL ANTENNA SWITCHING MODES AND RANDOM KEYSET HASHING - Akor, Okpanachi John, 1983-, author; Salwani Mohd. Daud, Assoc.Prof.Dr., supervisor; Sekolah Informatiks Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Thesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Sistem Komputer))-Universiti Teknologi Malaysia, 2015