The effect of salinity and sacrificial agent on surfactant adsorption on rock surface [electronic resource] - Nur Aishah Shahriman, 1992-, author 635213; Muhammad A. Manan, supervisor 186669; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui 558316 (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015