Keberkesanan tumbuhan akuatik tropikal dalam sistem olahan airsisa tanah bencah - 285098 Ng, Seok Tee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam ) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999