EXTRACTION TRANSFORMATION LOAD (ETL) SOLUTION FOR RUBBER IMPORT AND EXPORT INFORMATION - Mimi Safinaz Jamaluddin, 1979-, author; Nurulhuda Firdaus Mohd. Azmi, Dr., supervisor; Sekolah Informatiks Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Perisian)-Universiti Teknologi Malaysia, 2015