Tidal variation along the coastal area of peninsular Malaysia during supermoon 2015 - Sarah Sofiah Azman, 1992-; Rusli Othman; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016