Latihan keseimbangan badan dalam kalangan pelajar sindrom down di Johor Bahru [electronic resource] - Noradibah Abdullah, 1987- 587853 (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013