Mengenalpasti keadaan turapan jalan menggunakan ground penetrating radar (GPR) dan kaedah tradisional [electronic resource] - Mohd. Bukhari Mohd. Yunus, 1991-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015