Rainwater harvesting system for paddy field at Kampung Air Papan, Mersing/ [electronic resource] - Mohd. Farid Ashraf Aziz, 1992-, author (2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015