The efficiency of niosome in entrapment of Andrographis Paniculata extract - Raja Safazliana Raja Sulong, 1989-, author 642110; Liza Md. Salleh, supervisor 490689; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Tenaga 599090 (2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016