Evaluating the key criteria of viral marketing among Malaysian Practitioners - Mohd. Afif Hafidzy Md. Amurad, 1990-- author; Ahmad Sharifuddin Shamsuddin, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012