Analysing multibeam data by using qinsy software [electronic resource] - Ahmad Nashriq Ferdaus Ahmad Nasaruddin 1991- 639058; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014