Resistance spot welding of duplex stainless steel UNS S13803 sheet metal [electronic resource] - Mohd. 'Ariff Mohd. Ali, 1989-; Denni Kurniawan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016