INFORMATION PRIVACY CONCERNS MODEL FOR INTERNET USERS IN MARITIME ENVIRONMENT - Yat, Guo Quan, 1985-, author; Zuraini Ismail, Assoc.Prof.Dr., supervisor; Sekolah Informatiks Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Sains (Jaminan Maklumat))-Universiti Teknologi Malaysia, 2016