UTM smart bus tracking system (SMARTBUS) mobile & web-based [electronic resource] - Muhammad Hasyimi Zamri, 1991-; Hishammudin Asmuni, supervisor 546255; Fakulti Komputeran 538688 (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015