Muslim traveller guide mobile application [electronic resource] - Ahmad Afiq Zulhilmi Adi Azman, 1992-; Siti Zaiton Mohd. Hashim, supervisor; Fakulti Komputeran (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015