Keberkesanan shassic dalam indudtri pembinaan di Sarawak - Faizol Hassim, 1977- , author; Aminah Md. Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016