Penialain kualiti air Sungai Senggi [electronic resource] - Alfred Awos, 1987- , author; Shamila Azman, supervisor (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016