Children ownership intention towards character license products - Nur Adibah Md. Lazim, 1993- , author 612858; Zuraidah Suliman, supervisor; Fakulti Pengurusan 538641 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016