Prototypes of hikers lagging notifier - Nurfatin Hamzah, 1992- , author; Yusri Md. Yunos, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016