A pico-hydropower for household application - Muhammad Syafiq Hakimi Amironzi, 1993-; Noor Azlinda Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016