Investigation of noise reduction using advance damping material for wind blower - Malisa Norfarhana Muhamad Zarin, 1993-, author; Mohamad Ngasri Dimon, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Mlaysia, 2016