Flood disaster monitoring system under using wireless sensor network (WSN) - Mohammad Nawawi Mat Yusof, 1994- , author; Nik Noordini Nik Abd. Malik, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Mlaysia, 2016