Torrefaction of pulverized empty fruit bunch briquettes [electronic resource] - Muhammad Amin Mat Jusoh, 1994-; Mohd. Faizal Hasan 1982- supervisor 627200; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016