Anti-theft motorcycle alarm system using GSM and GPS - Siti Zareen Naqiyah Zool Ambia, 1994-; Noor Asmawati Samsuri; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016