VLSI design of first order sigma-delta modulator - Ainy Haziyah Awab, 1993- , author; Izam Kamisian; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016