Motor vehicle driver alert system - Chin, Ing Swee, 1992-, author; Mohamad Noh Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016