Miniaturized electrocardiogram circuit with wireless transmission - Siti Nur Ashikin Mohd. Azlan, 1993-, author; Su, Eileen Lee Ming, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016