The effect of artificial roughness on cylinder - Ibrahim Saharuddin, 1993-, author; Syahrullail Samion, supervisor 495611; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016