Lotka-volterraequations as complex mapping - Siti Norhidayah Mohd Nor, 1993-; Niki Anis Ab Karim; Fakulti Sains (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016