Cloud-based efficient medical imaging management system via watermarking techniques - Tan, Jia Hao, 1993- , author; Zaid Omar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016