Compact multiple-input-multiple-output (MIMO) antenna for 5g application [electronic resource] - Tan, Meng Guan, 1992-; Sharul Kamal Abdul Rahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016