The characteristics of polyester coated carbon cable under AC voltage stress - Muhammad Hafiz Mohd. Radzhi, 1993-, author; Mohd. Muhridza Yaacob, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016