The sorption capacity of cocopeat [electronic resource] - Noor Shazwanie Zainuddin, 1994- 634275; Mohamad Nor Musa 634310; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016