Design of Human Body Spine Support [electronic resource] - Wan Aliff Abdul Saad, 1993- 634263; Mohd Azuwan Mat Dzahir, supervisor 382264; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016