Hubungan antara tret personaliti dengan faktor pemilihan kerjaya di JK Wire Harness Sdn. Bhd [electronic resource] - Nur Atika Md. Suhaini, Author 638184 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017